FAQ

FAQ Panasj

1. Wat heb ik allemaal nodig?

De trainingen vinden iedere week plaats in een gymzaal daarom zouden we je willen vragen om gymschoenen/sportschoenen met een lichte zool te dragen. Daarnaast is makkelijk zittende sportkleding ook gewenst. Bij de start ontvangt je kind een mooie Panasj polo. Het is de bedoeling dat deze polo gedragen wordt tijdens de lessen. Er liggen in alle zalen een paar extra sticks, voor het geval dat je de eerste les (nog) geen stick hebt. Je kunt bij onderstaand adres een hockeystick kopen met 10% korting.
Bij de aanschaf van een stick kun je de volgende richtlijn aanhouden (als het gaat om de lengte van de stick); laat je kind rechtop staan, plaats de stick vanaf de grond rechtop langs het lichaam van het kind. De stick mag niet boven de navel uitkomen, iets eronder is geen probleem. We ‘Panasjen’ overigens met reguliere buitensticks.
Tot slot adviseren wij kinderen vanaf 5 jaar (veelal doordeweekse lessen) scheenbeschermers en een bitje te dragen. Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer we zullen eindigen met kleine partijtjes waarbij bescherming echt noodzakelijk is voor de veiligheid.

2. Volgen van een proefles?

Ben je nieuwsgierig naar Panasj, kom dan gerust eens kijken bij een van onze lessen. Als je mee wilt doen dan graag van te voren overleggen. Dan kijken wij welke groep het beste aansluit en geven door aan de trainer dat je mee komt doen. Ten aanzien van een proefles hanteren wij het volgende: Je schrijft je kind in via de website. Vindt je kind de eerste (proef)les leuk, dan wordt deze meegenomen in de facturatie/incasso. Vindt je kind de proefles niet leuk, dan is deze les gratis. En vervalt de inschrijving. (Als je niet wilt deelnemen na de eerste les, graag even doorgeven bij het Panasj kantoor in Amsterdam.)

3. Binnen welke tijd word ik ingedeeld?

We proberen kinderen zo snel mogelijk te plaatsen of te laten instromen. Daarbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de leeftijd en het niveau. Uiteraard krijg je dan van ons bericht. We starten groepen als we rond de 6/7 kinderen hebben. Het kan dus voorkomen dat het ene kind (vanwege leeftijd/dag/locatie) wat langer moet wachten dan het andere kind.
Einde van het seizoen is instroom gedurende het seizoen niet meer wenselijk en wordt je kind bij aanvang van het nieuwe seizoen ingedeeld in aug/sept.

4. Wat als ik er een les niet ben?

Als je een keer niet kunt, mag je altijd inhalen bij een andere groep, de dagen/tijden en leeftijden staan in principe op de website, maar het is wel handig om van te voren aan te geven dat je een les wilt inhalen. Graag overleggen met iemand van het Panasj kantoor in Amsterdam.  

5. Hoe werkt lidmaatschap/betaling en opzeggen?

Je wordt lid van Panasj Amsterdam voor onbepaalde tijd. Aan het einde van het seizoen loopt het lidmaatschap door als je het niet opzegt voor het begin van het nieuwe seizoen.
We hebben het jaar ingedeeld in 2 termijnen: De eerste termijn loopt van september t/m december  en de tweede termijn loopt van januari t/m juni. Alleen voor eind november en aan het einde van het seizoen kan je schriftelijk (via email) opzeggen. De kosten voor de trainingen zijn 10,75 euro per les en daarnaast betaal je eenmalig 35 euro inschrijfgeld (inclusief polo t-shirt). Betaling vindt plaats via twee termijnen.    

6. Lesdata en les tijden?

De locaties, tijden en data kan je terug vinden op de website.

7. Ongevallen en verzekeringen
Mocht er onverhoopt iets met een kind gebeuren dan brengen wij het kind naar de dichtstbijzijnde EHBO post. Mocht je speciale wensen voor een ziekenhuis hebben, dan gaan wij ervan uit dat je het vervoer en de begeleiding van je kind zelf regelt. De urgentie van een medische behandeling kunnen voor ons aanleiding zijn een kind toch naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te brengen. PANASJ is verzekerd voor ongevallen bij Kruize verzekeringen in Den Haag. Wellicht ten overvloede wijzen wij op onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op onze trainingen en jullie inschrijving. Voor de goede orde hebben wij een lijstje met de meest gestelde vragen (FAQ) bijgevoegd.

8. Samenwerking met hockey district

Wij zijn zeer verheugd met de samenwerking die we zijn aangegaan met HOCKEY DISTRICT. Hockey district heeft een mooie hockeywinkel op de Parnassusweg 205 in Amsterdam. Mocht je nog kleding, schoenen, sticks, scheenbeschermers moeten aanschaffen dan kan je op vertoon van deze e-mail 10% korting krijgen op al uw hockey aankopen. Voor meer informatie over de winkel: http://hockeydistrict.nl/ .

Panasj Amsterdam

Nieuwe Kalfjeslaan 21
1182 AA Amstelveen

06-144 25 785
E: info@panasjamsterdam.nl
Terug naar boven