prijzen

De kosten voor de eerste termijn (september t/m december) bedragen € 165,- voor 15 lessen. Daarnaast betaal je éénmalig € 35,= inschrijfgeld. Hierbij zit het Panasj shirt inbegrepen. De kosten voor de tweede termijn (jan t/m begin juli) bedragen €209,- euro voor 19 lessen. Let op: Uw kind kan gedurende het hele seizoen instromen. Het lesgeld wordt dan aangepast aan de datum waarop uw kind start.
 

Prijzen  
Inschrijfgeld    €   35,-     euro      
Kosten eerste termijn (sept. t/m dec, 15 lessen)    € 165,-   euro *     
Kosten tweede termijn (jan. t/m jul. 19 lessen)    €  209,-    euro *

 

* Let op: Als je later instroomt wordt het bedrag aangepast. 


U schrijft uw kind in voor het hele seizoen. Een seizoen duurt 35 lessen en loopt ongeveer gelijk met een schooljaar van september t/m juli. We schrijven het lesgeld in twee termijnen af via automatische incasso. U hoeft na inschrijving dus niets meer te doen! Opzeggen dient te geschieden voor het einde van de eerste termijn (voor december) of aan het einde van het seizoen (voor juli). Als u uw kind wilt afmelden dan kan dat door een email te sturen naar info@panasjamsterdam.nl. Als u uw kind niet zelf per email afmeldt dan loopt uw lidmaatschap automatisch door naar de volgende termijn/het volgende seizoen

PROEFLES
Uw kind kan ingeschreven worden vanaf 2,5 jarige leeftijd. Ten aanzien van een proefles hanteren wij het volgende: u schrijft uw kind in via de website. Vindt uw kind de eerste (proef)les leuk, dan wordt deze meegenomen in de facturatie/incasso. Vindt uw kind de proefles niet leuk, dan is deze les gratis.

Bij een teveel aan inschrijvingen hanteren wij een wachtlijst. Mochten wij u moeten teleurstellen, dan zullen wij er vervolgens alles aan doen om uw kind zo snel mogelijk alsnog een plek te bezorgen!

Panasj Amsterdam

Nieuwe Kalfjeslaan 21
1182 AA Amstelveen

06-144 25 785
E: info@panasjamsterdam.nl
Terug naar boven